Curatare calculator de praf şi schimbare pastă termoconductoare, proces ce măreşte performanţa şi funcţionarea calculatorului prin curăţarea sistemului de răcire.

Un calculator curatat de praf, te scapă de orice păcat

Supraîncălzirea calculatorului scurtează durata de viaţă a  componentelor acestora şi creste stresul termic, care rezultă din diferența de temperatură între pornit și oprit. Praful poate accelera de asemenea, coroziunea contactelor electrice, ceea ce va duce la o scurtcircuitare.

Fiecare notebook  construiește in timp un burete de praf si alte impurități, care are un efect negativ asupra performanței calculatorului sau a sistemului de răcire – în cazul în care laptop-ul într-adevăr este prea inundat cu praf,  acesta poate intra în sistem de termoprotecţie şi se va  “stringe brusc”.

În acest sens, noi, Echipa REPARATII CALCULATOARE, vă vom explica cât de important este sa mentineţi calculatorul curat şi să veniţi cu el la curăţare periodic.

Echipa REPARATII CALCULATOARE iti propune o curatare de praf profesionala pentru cooler-ul calculatorului tau

În cazul calculatorurilor, curăţarea sistemului de răcire este un proces dificil de accesat, acesta facăndu-se doar prin dezasamblarea completă a laptop-ului.

 

Unul dintre cele mai importante elemente de întreținere preventivă este sentimentul regulat de curăţenie în afara și în interiorul calculatorului. Spre deosebire de calculatoare desktop, calculatorurile acumuleaza impurităţi din aer, astfel încât calculatoarele sunt mult mai rezistente la praf și în mod normal nu necesita sa fie demontat complet pentru curatare calculatorului. Accesul prafului in laptop-uri se face direct prin canale speciale pentru cooler.

Procesul de curaţare calculator implică:

  • se testează temperatura de functionare a calculatorului inainte de curatare si dupa ce calculatorul a fost curatat
  • demontarea completa a  sistemului de racire al calculatorului (cooler-ul)
  • curatarea lamelelor prin care se face evacuarea aerului cald (se utilizeaza aer comprimat + ulei mecanisme fine + pensula speciala de curatat)
  • curatarea paletelor cooler-ului (se utilizeaza aer comprimat +spray impuritati)
  • se curata pasta termica degradata si se inlocuieste cu o pasta termoconductoare noua pentru eficientizarea transferului termic intre procesor si radiator;
  • se monteaza sistemul de racire.

Fiabilitate, performanta, durabilitate, profesionalism – totul in maxim 2 ore

Pentru ca valoram esenta timpului, punem pret pe credibilitate si garantam siguranta procesului de curatare calculator acesta executandu-se  intr-un cadru colectiv de profesionalisti.

ă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *