Curatare laptop de praf şi schimbare pastă termoconductoare, proces ce măreşte performanţa şi funcţionarea laptop-ului prin curăţarea sistemului de răcire.

Un laptop curatat de praf, te scapă de orice păcat

Supraîncălzirea  laptop-ului scurtează durata de viaţă a  componentelor acestora şi creste stresul termic, care rezultă din diferența de temperatură între pornit și oprit. Praful poate accelera de asemenea, coroziunea contactelor electrice, ceea ce va duce la o scurtcircuitare.

Fiecare notebook  construiește in timp un burete de praf si alte impurități, care are un efect negativ asupra performanței laptopului sau a sistemului de răcire – în cazul în care laptop-ul într-adevăr este prea inundat cu praf,  acesta poate intra în sistem de termoprotecţie şi se va  “stringe brusc”.

În acest sens, noi, Echipa Pc Laptop, vă vom explica cât de important este sa mentineţi laptop-ul curat şi să veniţi cu el la curăţare periodic.

Echipa PC LAPTOP iti propune o curatare de praf profesionala pentru cooler-ul laptop-ului tau (detalii aici)

În cazul laptopurilor, curăţarea sistemului de răcire este un proces dificil de accesat, acesta facăndu-se doar prin dezasamblarea completă a laptop-ului.

 

Unul dintre cele mai importante elemente de întreținere preventivă este sentimentul regulat de curăţenie în afara și în interiorul calculatorului. Spre deosebire de calculatoare desktop, laptop-urile acumuleaza impurităţi din aer, astfel încât calculatoarele sunt mult mai rezistente la praf și în mod normal nu necesita sa fie demontat complet pentru curatare laptop -ului. Accesul prafului in laptop-uri se face direct prin canale speciale pentru cooler.

Procesul de curaţare laptop implică:

  • se testează temperatura de functionare a laptop-ului inainte de curatare si dupa ce laptopul a fost curatat
  • demontarea completa a  sistemului de racire al laptopului (cooler-ul)
  • curatarea lamelelor prin care se face evacuarea aerului cald (se utilizeaza aer comprimat + ulei mecanisme fine + pensula speciala de curatat)
  • curatarea paletelor cooler-ului (se utilizeaza aer comprimat +spray impuritati)
  • se curata pasta termica degradata si se inlocuieste cu o pasta termoconductoare noua pentru eficientizarea transferului termic intre procesor si radiator;
  • se monteaza sistemul de racire.

Fiabilitate, performanta, durabilitate, profesionalism – totul in maxim 2 ore

Pentru ca valoram esenta timpului, punem pret pe credibilitate si garantam siguranta procesului de curatare laptop acesta executandu-se  intr-un cadru colectiv de profesionalisti.

Pentru o curatare profesională de praf în Bucureşti, nu ezitaţi sa ne contactati telefonic de L-V 10:00 – 18:00 la nr de telefon  0721 04 98 75 / 0763 64 46 29

Curăţare laptop bucureşti – pret 85 ron, pentru ca procesul de curatare laptop sa se executa rapid in circa 1-2h, este necesară o programare telefonică

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *