Incarcatoru laptop: defect sau pur si simplu nu mai incarca ?

Va oferim un incarcator laptop original (nu chinezarii, nu universale) pentru necesitatile dumneavoastra la un pret extrem de avantajos.

In functie de modelul si tipul de incarcator, noi, echipa pclaptop iti furnizam un incarcator laptop original pentru laptop-ul tau la un pret de circa 70-100 ron (reutilizabil) sau 110-150 ron pentru unul nou.

Incarcatoarele reutilizabile sunt aproape noi, nu prezinta defecte si vin insotite cu certificat de garantie  valabil 3 luni. In cazul in care doriti sa optati pentru un incarcator nou, garantia acestuia este de circa 6-12 luni.

 

Pentru a putea intra in posesia incarcatorului conrespunzator este necesar sa ne comunicati modelul de laptop sau sa va prezentati cu laptopul in service-ul nostru.

Nu toate incarcatoarele originale sunt produse de acelasi producator de laptop, ca de exemplu, producator de laptop-uri Acer, utilizeaza incarcatoare originale marca Delta Electronics sau Liteon, pe cand laptopurile Sony Vaio pot utiliza doar incarcatoare marca proprie – Sony, acelasi lucru se intampla si la HP sau la Dell, incarcatoarele nu pot functiona si la alte laptopuri.

Aveti nevoie de un incarcator laptop pentru laptopul dumneavoastra ?
Nu cunoasteti tipul de incarcator laptop care se potriveste laptop-ului ?
Evitati sa achizitionati incarcatoare universale – contactati echipa pc laptop care va sta la dispozitie gratuit cu informatii legate de incarcatorul laptopului dumneavoastra.

Produsele noastre sunt disponibile si online in magazinul nostru, puteti sa accesati oricand sectiunea magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *