În cadrul serviciilor software, pclaptop oferă soluţii complete pentru întretinere şi administrare echipamente it.Ţinerea sub control a programelor software reprezintă ramura vitală pentru prosperitatea oricărei afaceri.

Pclaptop este o companie tânără, dinamică și progresivă, cu un obiectiv clar – de a oferi clientilor nostri  solutii de afaceri inovatoare și eficiente prin implementarea eficientă și integrarea tehnologiei informației.

Organizația reunește o echipă multi-disciplinat în măsură să efectueze fiecare aspect de consultanta, proiectare infrastructură, aprovizionare, instalare și suport continuu. Este o echipa cu capacitatea de a livra rapid și eficient la orice nevoie.

Ca partener de tehnologie, PC Laptop va lucra cu dumneavoastră pentru a crea un avantaj competitiv folosind tehnologii de ultima generaţie, cum ar fi Internet Comerț și instrumente de Intranet, asigurând întotdeauna o platforma de versatil și de încredere pentru sistemele informatice, care se poate adapta la schimbarea priorităților de afaceri.

Relația noastră deschisă fata de furnizorii de tehnologie precum Microsoft, Oracle, reprezintă cheia ce asigură consultanță independentă pe soluții software si hardware  pentru organizația dumneavoastră.

Indiferent de natura afacerii dvs., de dimensiunea companiei sau domeniul de aplicare al cerinței IT, echipa REPARATII CALCULATOARE oferă abilitățile și resursele profesionale pentru a împuternici afacerea dvs. pentru a comunica, concura și de a reuși într-o lume care se schimbă rapid.

Consultanta Software

Audit tehnologia actuala este primul pas logic în asigurarea capacitatea de a livra solutii de afaceri care aveți nevoie atât imediat, cât și în viitor. Auditul oferă un raport detaliat privind infrastructura actuală acoperă cabluri, stații de lucru, placi de retea, servere, hub-uri și toate dispozitivele internet-de lucru. Din această informație, consultantii nostri sunt capabili să identifice blocajele potențiale sau reale, care pot avea impact asupra funcționării rețelei și capacitatea sa de a satisface obiectivele de afaceri. În cazul în care schimbarea este esențială putem proiecta, furniza, instala și să sprijine soluțiile necesare.

Intretinere

Acordurile de servicii de întreținere sunt fixate contracte cu preț și includ următoarele servicii de suport:
Hardware / de întreținere software
Rețea / Internet / Intranet / Extranet / LAN / WAN Suport
Timpii de răspuns garantați
Restaurare / reinstalarea sistemelor de operare de rețea, aplicații majore
Sarcini de întreținere pe săptămână
Optimizări File Server
Sarcinile de întreținere lunare
Management / administrare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *